5.2.2018

Meikkikokoelma

Meikkaamisesta on tullut mulle koko ajan tärkeämpi juttu: haluan, että meikkini näyttää hyvältä. Pidän kauneutta itselleni tärkeänä arvona, joten meikkaaminen on yksi omista välinearvoistani. Yritän monipuolistaa mun meikkikokoelmaa, että voisin kehittyä meikkaamisessa. Olen puhunut blogissa meikeistä aika vähän, joten nyt on sen aiheen esiintuomisen aika. Esittelen mun useimmiten käytettyjä meikkejä ja kerron vähän myös mun mielipiteitä niistä. 

DSC_4105-001

Mä en ole se ihminen, joka vaatii meikkivoiteelta vähintään 30 euron hintaa, mä mieluummin ostan sen alle kymmenen euron meikkivoiteen ja olen ihan tyytyväinen siihen. Tykkään enemmän Catricen halvasta meikkivoiteesta, kuin tuosta Vichyn 30 euron meikkivoiteesta. Halvempia meikkejä arvostetaan mun mielestä liian vähän. Olen katsonut youtube -videoita joissa kauneusvlogaajat sanovat ihan suoraan "tykkäisin tästä tuotteesta, mutta tämä on niin halpa". Rehellisyys on tietysti tärkeää, ja on youtubessa myös positiivisiakin ja hyvin perustelevia testivideoita esimerkiksi Essencen tuotteista. 

Kuten tästä kuvasta näkyy, käytän paljon Essencen meikkejä. Toista "halppismerkkiä" Catricea olen myös alkanut käyttämään, kun ihastuin heidän nestemäiseen meikkivoiteeseensa. Catricen peitevoide on myös miellyttänyt mua: Essencen tuotteet ovat myös ihan hyviä, jokseenkin pigmentti ei aina ole ihan riittävä. Hohtava ja terveen näköinen meikki on miellyttänyt mua lähiaikoina paljon, joten tuo kirkkautta tuova primer ja Essencen "highlightin" käyttö puuterina on tuonut kasvoille kivaa hehkua. Puutereista en ole ollut kovin tarkka, ja tuo Maybellinen Matte Maker on ollut mulla kauan käytössä. Väritön irtopuuteri on Grimaksen, ja olen ollut siihen tosi tyyväinen,

DSC_4113

Jos multa kysyttäisiin lempparijuttua meikeistä, se olisi ehdottomasti luomivärit. Luomivärit ja poskipunat ovat mulle tärkeitä, koska niillä tuon kasvoilleni väriä. Luomiväreissä pidän erityisesti vaaleanpunaisista sävyistä, joista oli helppo lähteä liikkeelle meikkaamisessa. Essencen ja Catricen luomivärit toimivat kyllä, mutta niistä ei aina lähde samalla tavalla väriä kuin muista. En ole oikein pitänyt tuosta Beaty UK merkin paletista, koska kimallesävyt eivät ole kovin hyviä eikä pigmenttiä juuri ole, mutta highlightina vaaleat sävyt toimivat täydellisesti. Nyxin luomivärit taas ovat mun lemppareita, ja toimivat mulla myös tosi hyvin. Haluan opetella meikkaamaan erikoisilla sävyillä: keltainen, vihreä ja liila ovat niin ihania sävyjä silmillä. Erityismaininta tuolle vasemmassa kulmassa olevalle Smashboxin paletille, jossa on täydelliset perussävyt.

Essencen ja Lumenen poskipunat ovat toimineet mulla niin poskipunina, kuin myös luomiväreinäkin. Molemmat värit ovat toimineet käyttötarkoituksissaan moitteettamasti. Ehdotommaksi lemppariksi mulle on noussut Essencen "contour-paletissa" oleva poskipunasävy, koska oranssi sävy on todella kiva ja siinä vähä kimalletta.

DSC_4122

En ole kokeillut kovin montaa ripsiväriä, koska en ole kokenut sille tarvetta. Lumenen Blueberry Wild Curl -ripsiväri on vaan yksinkertaisesti paras: se ei varise, ripset näyttävät sen avulla pitkiltä ja väri on oikea. Tämän ripsivärin vedenkestävyys on sellainen ominaisuus, joka takaa sen, että ripset pysyvät kuosissa pitkään. Kulmissa olen käyttänyt pitkään Essencen Blonde sävyistä kulmakynää, joka ei siis ole niin vaalea kuin kuvittelisi. Tuotteen sävy on sopivan kylmä mulle, ja hyvin työstettynä on täydellinen tuote mun kulmille. Löysin jokin aika sitten meikkilaukustani vanhan tummemman Lumenen kulmakynän, jota ei tietääkseni edes enää tuoteta tällaisenaan. Käytän näitä kahta kulmakynää kulmissani vuorotellen. Mulla on "tuuheat" ja tummat kulmat luonnostaan, jotka ei joidenkin mielestä tarvitsisi edes mitään tuotteita, mutta mä tykkään tuoda niihin väriä. Kulmillani on myös oma tahto, joten tuo Essencen geeli pitää ne täydellisesti paikallaan.

DSC_4097

Väriä mun kasvoille tuon luomivärien lisäksi mattahuulipunilla, jotka ovat yksi mun keräilykohde. Pidän punaisen ja nuden sävyistä huulilla, eli aika perinteiset sävyt ovat mun suosiossa. Uusin ja yllättävin väri mun huulipunissa on tuo Kat Von D´n oranssi puna, joka kotiutui mulle viime vuoden Ranskan matkalta. Olen halunnut kokeille kyseisen sarjan huulilakkoja, ja oranssi kiehtoi mua värinä, joten päädyin ostamaan sen. Jälleen Nyxin tuotteet ovat mun lemppareita, kunniamaininta menee mun Strawberry Daiquiri- sävyiselle lempparipunalle. Nyt aion käyttää näitä omistamiani punia ja olen ostamatta hetkeen uusia; katson myöhemmin, minkä huulilakan haluan esimerkiksi Jeffree Star'n kokoelmasta.

Oli kiva kertoa mun meikeistä, toivottavasti tykkäsitte ja saitte ehkä jopa jotain tuotevinkkejä! Kysykää ihmeesti mitä vain meikeistä kommenttikentässä :-)

2 kommenttia :

  1. Mua ei kauheesti kiinnosta meikkipostaukset, mutta tää oli kivasti tehty! Ja tosi kiva, kun noi kuvat oli kaikista meikeistä, kun jotkut ottavat vaan sen ns. yleiskuvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta! Meikkipostauksia on kyllä kiva toteuttaa, kun aihe on itselle tärkeä :-) Kiitos taas kommentista <3

      Poista

Olen otettu jokaisesta kommentista! Ne ilahduttavat päivääni paljon enemmän kuin osaatkaan kuvitella (-: