9.2.2018

LINKKAA BLOGISI!

Nyt on taas aika löytää uusia blogeja lukulistalle, ja edellisestä "Linkkaa blogisi" postauksesta on kulunut jo aikaa. Haluan tutustua enemmän suomalaiseen blogimaailmaan, koska yleensä eksyn aina niihin samoihin blogeihin.  Valitsen lempparini minulle täysin uusista blogeista! Voit kuitenkin rohkeasti linkata blogisi tähän, vaikka on mahdollisuus, että luen blogiasi jo. Valitessani lemppareitani kiinnitän huomita erityisesti teksteihin, koska mulle ne ovat erityisasemassa. Huomioin tietenkin kokonaisuuden, ja yleisen fiiliksen. Yleisenä ohjeena: blogisi linkkaamisen lisäksi kirjoita kommenttiin vähän blogistasi yleisesti, saat itse valita miten esittelet sen.

IMG_1867-003
IMG_1893

Linkkaamalla blogisi tähän, annat minulle luvan käyttää blogisi kuvia.  Kuvia käytän TOP 5 lemppariblogit -postausta varten, koska esittelen lemppariblogini kollaaseilla. Sinulla on aikaa linkata blogisi  18.2 asti ❤

29 kommenttia :

 1. https://taruanuelina.blogspot.fi/

  Hyvän tuulen lifestyle-blogi, jonka takana 23-vuotias kuopiolaistyttö. Mun blogissa pääpaino on kauniissa asioissa, kuten kosmetiikassa ja kodin sisustamisessa, mutta mukaan mahtuu myös asukuvia ja reseptejä!

  VastaaPoista
 2. Piiabiia Atelier nimen takaa löytyy Piia, 33-vuotias nainen eteläisestä Suomesta, äiti kahdelle, vaimo yhdelle. Blogi syntyi hetkeen, jolloin elämäni vaihtoi täysin suuntaa; olen hypännyt suureen muutokseen, luopunut rakkaasta työstä neuvolaterveydenhoitajana ja lähtenyt kohti unelmia, kokeilemaan siipiäni sisustustaiteilijana. Lifestyle-blogi pitää sisällään kepeän pohdiskelevia ajatuksiani muutoksesta sekä minulle rakkaista asioista, kuten sisustamisesta, taiteista, matkustamisesta ja ihmissuhteista.

  VastaaPoista
 3. http://www.lalalilja.fi

  Luonnossa viihtyvä kaupunkilainen nauttii tavallisesta arjesta ja keräilee kauniita hetkiä. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa kirpputoreja, neilikoita ja kirjoja.

  VastaaPoista
 4. https://valoloytyy.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 20-vuatiaan tytön tarinaa elämästä masennuksen kanssa. Rakkaus käsitöihin ja valokuvaamiseen on löytänyt myös tiensä aihepiireihin. Blogi ei ole synkkä aiheestaan huolimatta, vaan katsotaan eteenpäin kohti parantumista :)

  VastaaPoista
 5. allthelittlesnowflakes.blogspot.fi ♥

  Blogia kirjoittaa 19-vuotias sairaanhoitajaopiskelija Kajaanista. Kirjoitan arjen pienistä ja positiivisista asioista, jotka saavat hymyn huulilleni. Kiteytettynä blogista löytyy postauksia parisuhteestani, haasteista, uusista ostoksista sekä paljon kaikesta muusta maan ja taivaan väliltä :) Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 6. Voi onpa kauniit kuvat susta 😍

  http://piiakristiina.blogspot.fi/

  20-vuotiaan nuoren naisenalun lifestyle-henkinen blogi. Lähellä sydäntäni on matkustelu, muoti ja kauneus, jotka ovat myös pääaiheita blogini puolella.

  VastaaPoista
 7. http://unelmaani.blogspot.fi

  Yläastelaisen tytön lifestyle blogi. Postauksia pyrin julkaisemaan ainakin kerran viikossa.

  VastaaPoista
 8. http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  20 -vuotiaan, hiusalaa opiskelevan nuoren naisen lifestyleblogi. Jaan blogissani välillä amatööritietämystäni muodista ja kauneudesta sekä kerron kuinka opintoni etenevät, että julkaisen aiheiltaan samanlaisia perus postauksia tai haasteita joita löytyy muidenkin blogeista. Blogi painottuu tällä hetkellä syvällisiin, mielen sopukoissa pyöriviin ajatuksiin joita meillä kaikilla on. Jaan vinkkejä aikuisuuteen, elämiseen ja hyvin vointiin.

  VastaaPoista
 9. https://jennieveliinaa.blogspot.fi/?m=1

  16-vuotiaan lukiolaistytön hyväntuulinen lifestyleblogi c:

  VastaaPoista
 10. http://www.jennahola.com

  27- vuotiaan lifestyle blogi, joka kertoo omasta tyylistä ja rehellisestä elämästä. Välillä inspiroidutaan asukuvien avulla, jaetaan mielipiteitä, herkutellaan, laiskotellaan tai puhutaan kipeistäkin asioista. Ihan vaan, koska semmoista se elämäkin on.

  VastaaPoista
 11. www.ellileppiniemi.fi

  Lifestyleä, jossa keskitytään eniten omaan tyyliin, sen löytämiseen ja tällä hetkellä myös ulkosuomalaisuuteen vasta päättyneen vaihto-opiskelun kautta. Hömppäpostausten lisäksi blogista löytyy paljon myös pohdiskelevampaakin tekstiä :)

  VastaaPoista
 12. https://sanniijuliaa.blogspot.com/

  | 00 | KAUNEUS | KUOPIO

  Pääasiassa kauneuteen ja kauneudenhoitoon painottunut blogi, jossa myös ripaus ulkoaanmatkoja!

  VastaaPoista
 13. satusofia.blogspot.com

  19-vuotiaan nuoren naisen alun lifestyle blogi, josta löytyy myös ripaus sisustusta ja muotia :)

  VastaaPoista
 14. http://sunna.fi/

  22-vuotiaan poronhoitajan blogi. Eli siis luontoa ja perinnekulttuuria näin nuoren naisen näkökulmasta. Nykyään kerron blogissa suurimmaksi osaksi omasta arjestani kuvien kera. Opiskelujen takia mielipide/asiapostaukset ovat jotenkin jääneet vähemmälle :/
  En tiedä onko ihan sinun makuusi sopiva blogi mutta tuossa se linkki nyt kuitenkin on :D

  VastaaPoista
 15. https://lovekatariina.blogspot.fi/

  27-vuotiaan yrittäjän lifestyle aiheinen hyvän mielen blogi, jossa käsitellään positiivisella asenteella elämää, muotia ja unelmien saavuttamista. Omana haaveenani on muuttaa Espanjaan ja se näkyy myös blogissa. Teen myös paljon videopostauksia, joten kannattaa pistää tilaukseen myös YouTube kanavani, johon linkki löytyy blogista. Tervetuloa mukaan! ♥

  VastaaPoista
 16. http://stoori.fi/fortuna

  Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unelmista, maailman parantamisesta, kuntosalista, positiivisesta elämänasenteesta. :)

  VastaaPoista
 17. http://veronicakiani.com

  26/matkaopas/valokuvaaja

  Kokemuksia maailmalta, matkaoppaan työstä ja asumisesta ulkomailla. Lomakohteiden esittelyjä sekä vinkkejä oppaalta :) visuaaliseen puoleen panostan myös ottamalla laadukkaita valokuvia! Blogi aloitettu tämän vuoden tammikuussa eli ihan uutuus, toivottavasti kiinnostuit!

  VastaaPoista
 18. Nimetön2/17/2018

  Äidin kertomus kun Teinipoika sairastuu syöpään www.todellisettubettajat.wordpress.com

  VastaaPoista
 19. Nimetön2/17/2018

  Yhteisöblogi mielenterveysongelmista nauttiville äideille www.momsgonementalblog.wordpress.com

  VastaaPoista
 20. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaisen lifestyleblogi, jossa aiheita laidasta laitaan!

  VastaaPoista
 21. karhusola.blogspot.com

  25-vuotias vanhempainvapaalla helsinkiläisnainen kirjoittaa elämästään kahden pienen pojan kanssa(Onni 02/16 & Oiva 10/17). Rehellisiä tarinoita meidän arjesta.

  VastaaPoista
 22. Www.miinakaroliina.fi

  25-vuotiaan rakas harrastus, joka on kestänyt jo yli kuusi vuotta. Blogiini kirjoittelen kaikkea elämästäni, kuvailen asukuvia, jaan sisustusvinkkejä ja matkustuskuvia! :)

  VastaaPoista
 23. Kommammaa taitaa olla jo linkattuihin verrattuna aika erilainen. Blogi on tarina minusta, kolmen alle kouluikäisen lapsen äidistä ja meidän arjesta. Blogissa on toki paljon äitiyttä, lapsia, perhettä ja parisuhdettakin, mutta myös sitä mikä pitää tämän naisen järjissään näiden ruuhkavuosien keskellä. Eli valokuvaus, leivonta ja käsityöt - Rakastan onnistumisia ja kauniita asioita sekä arvostan itse tehtyä. Tervetuloa!

  www.kommammaa.fi

  VastaaPoista
 24. https://mylifeassuski.blogspot.fi

  20-vuotiaan sisustusarkkitehtuuri- ja kalustemuotoiluopiskelijan lifestyleblogi :) Blogini on yhdistelmä elämääni, ajatuksiani, kosmetiikkaa, muotia ja sisustusjuttuja!

  VastaaPoista
 25. https://miunmielessa.blogspot.fi/

  25-vuotiaan naisen lifestyleblogi. Kirjoitan arjestani ja joskus myös syvällisempiä. Erotun muista murteellani :)

  VastaaPoista
 26. http://www.kristiinalaakso.fi/

  Parikymppinen bloggaaja, tubettaja ja kauneusalan yrittäjä kirjoittaa vauhdikkaasta arjestaan. Kosmetiikkaa, muotia ja sisustusjuttuja. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 27. Moikka! Olen 18-vuotias nuori naisen alku ja upean miehen avovaimo Turusta. Kirjoitan lifestyle tyylistä blogia nimeltään People Believe. Blogini avulla pääsette seuraamaan opiskeluitani, omaa elämääni, sekä tämän hetkistä armeija aikaa mieheni ollessa vuoden mittaisella palveluksella!

  VastaaPoista
 28. http://auroranieminen.blogspot.be/

  Vaikka bloggaamisen aloitin uudelleen vasta parisen päivää sitten, tungen blogini nyt tänne kuitenkin - ihan vaan enemmänkin mainostamis mielessä ja siitä syystä, että haluan myös itse löytää uutta luettavaa.

  Kuten jo todettua, bloggaaminen on vasta alkanut (vaikka bloggaamiseen en ole kuitenkaan uusi - entinen blogi nimellä aurora rebecca) ja mitään muuta ei vielä tänä päivänä blogista löydy kuin aloitus-postaus. Kuitenkin sen verran voin todeta, että blogia kirjottaa 18v tyttö Belgiasta, jonka ideana on tehdä omasta blogistaan "oman näkemyksensä maailma", jonka luomiseen kuvat, omat vääntämät tekstit (enimmäkseen omiin ajatuksiin liittyviä aina tietystä asiasta) ja runot ja niin sanotut taideteokset, toimivat apuvälineinä.

  Ihan sekin jo, että joku käy ees chekkaamassa on jo ihan huippu juttu, joten kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 29. Kiitos paljon kaikille linkeistä, aika on nyt päättynyt! Alan käymään blogeja läpi, postaus tulee noin viikon sisällä :)

  VastaaPoista

Olen otettu jokaisesta kommentista! Ne ilahduttavat päivääni paljon enemmän kuin osaatkaan kuvitella (-: