23.1.2018

Maailman ensimmäiset ongelmat osa 2

Tämän pidetyn postauksen ensimmäisen osan julkaisusta on jo kulunut aikaa, joten nyt on taas täydellinen aika listata asioita, jotka ovat "todella" isoja ongelmia. Postauksen nimi herätti viime kerralla kysymyksiä, koska otsikko on muunnelma "ensimmäisen maailman ongelmat" sanonnasta. Nämä mainitsemani ongelmat voisivat olla myös näitä ensimmäisen maailman ongelmia, koska ovat niin turhamaisia. Joskus nämä jutut tuntuvat vain niin ylitsepääsemättömiltä, että niitä voisi pitää koko maailman tärkeimpinä eli ensimmäisinä ongelmina. Nämä ongelmat menevät siis todellakin tunteisiin.

IMG_1823

Kun ei saa unta

Kun en meinaa millään saada unta, kaikki mahdolliset murheet alkavat pyöriä mielessä. Mitä jos olisin tehnyt jotain toisin? Ajatteleeko se tyyppi mua vielä? Palautinko mä sen esseen vai en? Mulla on tällä hetkellä todella väsy, koska viime yönä tuli nukuttua vain noin viisi tuntia. Mulle viisi tuntia on tosi vähän unta, koska vaikka nukkuisin kuusi tai seitemänkin tuntia, olen silti tosi väsynyt. Huonosti nukutut yöt ovat tietenkin myös terveydelle haitaksi, joten sinänsä tämä ei ole mikään turha ongelma. Joskus huonosti nukutut yöt ovat kuitenkin osittain omaa syytä, kun ei osaa mennä nukkumaan ajoissa.

Herätessä luulee, että on viikonloppu, mutta onkin maanantai


Eilen heräsin herätyskellon soimiseen ja ajattelin, että mulle vahingossa jäi nyt sunnuntailekin herätys päälle. Sitten katsoinkin kalenteria: hei nythän on maanantai. Ihan kuin viikon aloittaminen viikonlopun jälkeen ei olisi muutenkin tarpeeksi vaikeaa, niin siihen vielä lisäksi se, että luulee heränneensä sunnuntaihin maanantaina. Onneksi mulla oli pitkä aamu ja lyhyt koulupäivä, joten kouluun meneminen ei ollut sitten lopulta niin paha. (Kyllä silti ärsytti vähän koko päivän).

IMG_1806
IMG_1834

Rätisevä radio


Mun ei varmaankaan tarvitsisi tästä ongelmasta aiheutuvasta päänsärystä edes kertoa - kaikki tämän tietää. Yrität vaihtaa radiokanavaa, mutta sitten se alkaa pikkuhiljaa rätistä. Myös toinen ja kolmaskin kanava rätisee, ei kuulu musiikkia ei. Parasta jos kanavat alkavat mennä sekaisin, ja välillä kuuluu toinen kanava ja välillä taas toinen. Varsinkin vaasalaiset sekä muualla suomenruotsalaisella alueella asuvat tietävät, että muiden kanavien kadotessa ruotsalaiset kanavat kyllä kuuluvat täydellisesti. 

Instagram feed epätasapainossa


Olen igfeedhullu, tiedostan asian. Haluan jakaa omia kuviani sosiaaliseen mediaan, ja haluan harjoittaa visuaalisuuttani Instagramin avulla. Sitten otan yhden kivan kuvan, ja haluaisin lisätä sen heti Instagramiin - ei, se ei sovi feediin. Olen tarkka värimaailmasta ja siitä, sopiiko joku kuva yhteen muiden kanssa. On todella turhauttavaa yrittää keksiä, kuinka saisi kuvat sopimaan keskenään - varsinkin jos vain yksi kuva horjuttaa feedin tasapainoisuutta. Lähiaikoina olen tehnyt joitakin kompromisseja kuvien suhteen, eikä kaikki sovi täydellisesti yhteen. Pyrin kuitenkin siihen, että pystyn olemaan feediini tyytyväinen.

IMG_1815

Kyllä tämä valittaminen on vain kivaa! Olisi kiva kuulla oletteko te kokeneet näitä samoja juttuja, ja tunteneet ne melkein ylitsepääsemättömiksi ongelmiksi. 

2 kommenttia :

  1. Siis ekaksi, aivan ihanat kuvat susta! Ja toiseksi, että mä inhoon kans kun sä yrität löytää radiokanavan ja sit sitä ei löydy ja, kun löydät sen se rätisee ja parhaassa tapauksessa päälle kuuluu vielä jokin toinen kanava 😒. Tästä syystä kuuntelen nykyään netistä radiota, mutta automatkoilla on olemassa vielä sama ongelma 😅.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sulle <3 Hyvä, että joku muukin pystyy samaistumaan näihin tunteisiin! Nettiradiot ovat kyllä hyvä olla olemassa, mutta siinäkin on se juttu, että entä jos se nettikin alkaa pätkiä :-D

      Poista

Olen otettu jokaisesta kommentista! Ne ilahduttavat päivääni paljon enemmän kuin osaatkaan kuvitella (-: