28.1.2018

Kiitos näistä vko 4

Vaikka tämä viikko on tuntunut ihan tavalliselta kouluviikolta, se on silti ollut todella erilainen. Tämä viikko oli nimittäin viimeinen mun "normaaliviikko" lukiossa, koska enää jäljellä on lyhyt koeviikko, penkkarit ja kirjoitukset. Viime vuoden lopussa ajattelin, että onhan tätä lukiota vielä monta viikkoa jäljellä ja tuleehan koulussa oltua vielä kauan, mutta tämä aika menikin nopeammin kuin kuvittelin. Tässä viikossa on ollut erilaisuutensa lisäksi myös todella paljon hyvää.

IMG_20180128_174835

Cledos ja Mouhous

Rakas ystäväni suostui tulemaan mun seuraksi Seinäjoella järjestettyyn Solar Sound Clubiin, jossa esiintyi mun Cledos sekä Mouhous. Molemmat artistit näin ensimmäistä kertaa livenä, ja täytyy kyllä sanoa, että mieluusti näen uudelleenkin. Cledos on kiehtova uusi nimi musiikkimaailmassa, joka oli tosi kiva nähdä myös livenä. Ilonassa meno oli ainakin kohdallaan, se oli kyllä täysin artistin ansiota. Toista esiintyjää Mouhousta mun tullut kuunneltua enemmänkin, ja oli tosi kiva nähdä heidät myös livenä. 

IMG_20180127_015842

Tutkimus valmis



Parit koulujutut ovat vaivanneet mua jo kauan, ja aiheuttanut paljon stressiä. Käyn terveystiedon kolmatta kurssia, jossa yhtenä tehtävä oli toteuttaa tutkimus. Tämä tutkimus on aiheuttanut mulle paljon ahdistusta, koska emme saaneet sitä oikein aloitettua. Aiheemme oli myös vähän sellainen, jonka tutkimista täytyi miettiä oikein kunnolla eikä tutkimusta ollut helppo toteuttaa. Saimme tutkimuksen kuitenkin lopulta tehtyä, ja olen kyllä ylpeä siitä, vaikka ei se varmaan täydellisesti onnistunutkaan.

IMG_20180128_174935

Solar Sound festivaalien ensimmäiset artistijulkaisut

Mun lempparifestareille julkaistiin tällä viikolla ensimmäiset esiintyjät, ja odotan näitä festareita nyt vain entistä enemmän! Reino Nordin, Roope Salminen & Koirat, Pikku G ja Petri Nygård ovat tuttuja esiintyjiä Solareilta, joiden keikoista saadaan nauttia tänä vuonna uudelleen. OG Ulla-Maija on taas uusi kasvo, mikä hyvä uusi lisä festareille. Nämä esiintyjät ovat jo hyvä syy ostaa liput Solar Soundiin!

26904600_10156170810632193_2963751682885641005_n

Kaverit


Koska tämä viikko oli viimeinen kouluviikko, niin tämä viikko oli myös viimeinen viikko, jolloin näin koulukavereitani jokapäiväisesti. On jotenkin tosi haikeaa, kun tietää, ettei tulevaisuudessa tulla enää istumaan samalla porukalla ruokailussa. Tällä viikolla saimme varmistettua, että pääsemme kaveriporukalla samaan penkkarirekkaan, joten meillä on kiva päivä tulossa yhdessä.

IMG_20180128_173327

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikko!

2 kommenttia :

  1. hui kun on jännää, se oli siinä melkein 😄. Kivan kuulonen viikko sulla kuitenkin ollut 💕.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä outoa, että tuo lukio nyt alkaa olla pikkuhiljaa ohitse. Viime viikko oli kyllä kiva, hyvä että se tuli ilmi myös postauksesta! :)

      Poista

Olen otettu jokaisesta kommentista! Ne ilahduttavat päivääni paljon enemmän kuin osaatkaan kuvitella (-: